dimarts, 14 d’abril del 2020

JA ESTEM AQUÍ!

Bon dia! Com esteu? Què tal ho seguiu portant?

Avui comencen el 3r trimestre,i ho fem  amb l'incertesa de  no saber com anirà res però prou motivats per poder  afrontar nous reptes.

Heu rebut un correu on us hem explicat com ho farem aquests dies que queden per acabar el curs. Sabem que no serà fàcil ni per vosaltres ni per nosaltres,però entre tots intentarem que tot funcioni de la millor manera.
Fins que no estigui tot activat,a vegades les coses són més complicades del que ens  pensem,seguirem amb els blogs.
Intentarem solucionar les dificultats  el més aviat possible.

Amb tot això, us vull dir que estic súper contenta de com ho heu fet avui a la videotrucada, us heu portat genial i m'ha fet molta il·lusió veure-us a tots i parlar amb vosaltres, ja tenia moltes ganes. 

Per tal d'anar-nos acostumant a la rutina que seguirem amb el Classroom, hem decidit que a partir de demà els mestres us anirem enviant diverses feines per anar fent. 

L'horari que seguirem serà el següent: 


Els professors especialistes també us aniran penjant els seus horaris, les feines i les dates d'entrega. 

Els grups reduïts de les videoconferències us els penjaré durant aquesta setmana, abans de divendres. Així divendres ja podrem començar les trucades amb grups petits.

*RECORDEU: m'heu d'enviar un compte de correu pel vostre fill/a per quan puguem utilitzar la nova plataforma afegir-lo i que pugui accedir. 

Molts ànims i molta força per aquest començament del tercer trimestre. 

Ens veiem divendres! 

Un petonàs.

Yaiza. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.