dimarts, 2 de juny del 2020

MY PET CAN...

Hello children, hello families!

How are you all? I'm waiting to see you...


Today we keep on learning about pets and their abilities.

1. Now, let's have fun, take your books, please!!
I would like you to open your CLASS BOOK  on page 56. Let's do ex.1 and 3. You will find the audios attached below. The exercises are really easy. 

LISTEN AND NUMBER. Track 30

Listen and TICK or CROSS. Track 31

 Now, go on page 58 Can you remember pets? Let's check it! To do ex. 1 you will find the audio attached below ( track 34). You have to listen it carefully and number the pictures, stop it after each word. Then, stick the stickers and write the words.

LISTEN and NUMBER. Track 34

On activity 3 you have to write the actions.

Abans de continuar, us deixo una miqueta de música per repassar les habilitats... Podeu clicar a sobre dels enllaços que trobareu a continuació.





2. Ara, necesitarem el nostre ACTIVITY BOOK, haurem de fer les pàgines 35, 38 i 39.
Per fer la pàgina 35 ens fixarem bé a les imatges, completarem els espais en blanc i resseguirem les paraules. Per fer l'exercici 3, trobareu aquí sota l'àudio de la cançó per poder completar-la, tot i que podeu canviar el vocabulari.

SONG. AB page 35 ex.3


De la pàgina 38 farem tots els exercicis.

De la pàgina 39, farem l'exercici 1: haureu de buscar a la sopa de lletres el nom de les 8 mascotes. Podeu encerclar les paraules amb colors ( com feien a l'escola).
Us explico l'exercici 2: parlareu de vosaltres, us haureu de dibuixar i escriure 4 frases. DOS frases explicant allò que podeu/sabeu fer. I DOS frases explicant allò que no podeu/sabeu fer.

I can...
I can...
I can't 
I can't...

Estic segura que ho fareu molt bé!!

Us recordo que no cal fer totes les activitats el mateix dia. Les podeu fer en 2 o 3 dies , com feien a l'escola. Recordeu escriure la data(en anglès) en alguna de les pàgines.

Teniu fins divendres per acabar les vostres tasques, si necessiteu més dies, no us preocupeu,  m'ho podeu entregar tot el dilluns 8 de juny. Moltes gràcies!

READY, STEADY AND GO!!!!!

Kisses and hugs,

Elena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.